• اطلاعیه مهم/جزئیات، مدارک مورد نیاز و زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان "مقطع کارشناسی" سال تحصیلی 99-98 دانشگاه مذاهب اسلامی
  • مصاحبه علمی با پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی طلاب در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان با حضور مسئولین و اعضای هیئت علمی دانشگاه
  • مصاحبه علمی با پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی طلاب در دانشگاه مذاهب اسلامی واحدبندرعباس باحضور دکتراجداد ودکتر خلفی از دانشگاه مذاهب اسلامی 98/6/23-24
  • دیدار دکتر مختاری با رئیس و اعضای شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان و تقدیر از فعالیت های تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی
  • در دیدار دکتر مختاری با نایب رئیس جماعت اسلامی پاکستان"عنوان شد: دعوت رسمی از "لیاقت بلوچ" جهت حضور در کنفراس وحدت از طر‌ف آیت الله اراکی

امضای تفاهم نامه همکاری بین سازمان اسناد و کتابخانه ملی و دانشگاه مذاهب اسلامی

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-10-18 | تعداد بازید :1049

تفاهم نامه همکاری بین سازمان اسناد و کتابخانه ملی و دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور سرکار خانم اشرف بروجردی و دکتر محمدحسین مختاری ظهر امروز سه شنبه به امضا طرفین رسید.

خانم بروجردی رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در این دیدار گفت: یکی از دغدغه هایی که در این سازمان وجود داشته نیاز به ارتباط با دانشگاه ها برای توجه به وجه علمی و پژوهشی این مجموعه بوده است.

وی با بیان اینکه تمرکز پژوهش در این مجموعه بر اسلام شناسی و ایران شناسی است افزود: با توجه به وجود اندیشگاه فرهنگی که مکانی برای حضور صاحب نظران با رویکردهای مختلف است می توانیم در تعامل با دانشگاه مذاهب برنامه هایی را تدوین کنیم.

مشاور رییس جمهوری اظهار کرد:‌ با توجه به سند چشم انداز که ایران باید به لحاظ علمی، رتبه ۲ منطقه را به دست آورد، این تعاملات و ارتباطات معنا پیدا می کند.

خانم بروجردی افزود: سازمان اسناد و کتابخانه ملی در ۲ حوزه منابع خطی و سند حرف اول را در کشور می زند. بیش از ۴۰ هزار جلد کتاب خطی در این مجموعه وجود دارد که همه آن ها دیجیتال سازی شده و در اختیار عموم قرار دارد.

وی گفت: همچنین بیش از ۲۰۰ هزار پایان نامه دانشجویی در این مجموعه وجود دارد که ظرفیت علمی خوبی ایجاد شده است.

رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران یادآورد شد: در راستای اجرای هر چه بهتر این تفاهم نامه، کمیته ای برای اجرایی کردن موارد آن تشکیل شود.

دکتر محمدحسین مختاری رییس دانشگاه مذاهب اسلامی نیز در ادامه این نشست گفت: مجمع جهانی تقریب یک گفتمان علمایی است و در این بین نیاز به یک مجموعه آموزشی و دانشگاه حس می شد که در این راستا دانشگاه مذاهب اسلامی به دستور مقام معظم رهبری تاسیس شد و تقویت بنیه علمی و آکادمیک تقریب در جهان اسلام از اهداف این دانشگاه است.

وی در ادامه با بیان اینکه در هیات امنای دانشگاه مذاهب اسلامی نمایندگانی از طرف مقام معظم رهبری و رییس جمهور و وزار حضور دارند افزود: این دانشگاه در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و حدود ۲۵ رشته تحصیلی دانشجو ‍‍می پذیرد.

رییس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: این دانشگاه در ۵ استان کشور شعباتی دارد که فعال هستند.

دکتر مختاری تاکید کرد: با نگاه ویژه به تعاملات بین المللی نزدیک به ۲۰ تفاهم نامه با کشورها و نهاد های مختلف بین المللی به امضا رسانده ایم.

وی در پایان با تاکید بر اینکه باید حرمت ها در مذاهب حفظ شود گفت: زمانی که با اهل سنت صحبت می کنیم متوجه دغدغه آنها برای تحصیل فرزندانشان می شویم.

گفتنی است پس از این دیدار ریاست دانشگاه به همراه معاونین و تعدادی از مدیران کل دانشگاه از سالن محل برگزاری همایش آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی اسلامی بازدید به عمل آوردند.

گزارش تصویری این دیدار را از اینجا مشاهده نمائید.