• آیت الله صفایی بوشهری: زیرساخت‌های ایجاد دانشگاه مذاهب اسلامی در بوشهر فراهم شده است/ان شاء الله دانشگاه مذاهب اسلامی استان بوشهر قطب علمی در جنوب کشور باشد/وحدت بر اساس ولایت و معرفت از نعمت‌های انقلاب اسلامی است
  • دکتر مختاری در دیدار با مسئولان استان بوشهر: امید می‌رود دانشگاه مذاهب اسلامی استان بوشهر قطب مهم و برجسته علمی کشور شود/ این دانشگاه از ابتکارات و یادگارهای مهم و برجسته مقام معظم رهبری است/قدردانی از حمایت های آیت‌الله صفایی بوشهری و استاندار محترم بوشهر
  • استاندار بوشهر در نشست با مسئولان دانشگاه مذاهب اسلامی: زیرساخت‌های دانشگاه مذاهب اسلامی در بوشهر تقویت می‌شود/استان بوشهر پایگاه وحدت آفرین علمای مذاهب اسلامی است
  • انتصاب "سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بوشهر" با حضور نماینده محترم ولی فقیه و استاندار بوشهر
  • نخستین نشست «شورای تدوین و تعیین راهبردهای تولید آثار و متون پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی» برگزار شد

برگزاری سلسه نشست های راهبردی در موضوعات جدید قرآنی به همت معاونت پژوهشی دانشگاه

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1397-10-16 | تعداد بازید :1027

این جلسه با حضور دکتر خوش منش عضو هیات علمی دانشگاه تهران و دکتر میرزایی عضو هیات علمی جامعه المصطفی العالمیه، دکتر حجت الله ابراهیمیان معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه و آقای طالبی مدیر کل پژوهشی در محل دفتر معاونت پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد.

در این جلسه که با عنوان «سلسه نشست های راهبردی در موضوعات جدید قرآنی» در دفتر معاونت پژوهشی و فناوری برگزار گردید، ابتدا دکتر ابراهیمیان معاون پژوهشی و فناوری با تشریح جایگاه دانشگاه مذاهب اسلامی در سطح  ملی  و بین المللی و رسالت آن در همبستگی و تقریب بیشتر پیروان مذاهب اسلامی، به عملکرد معاونت پژوهشی و فناوری در حوزه های پژوهشی و انتشارات پرداخت و آمادگی این معاونت برای برگزاری کارکاه ها نشست های علمی مرتبط با اهداف دانشگاه را اعلام کرد.

در ادامه دکتر ابوالفضل خوش منش عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بیان این که می توانیم  چند موضوع مهم و اساسی قرانی که از دل آن موضوعات فرعی در باب مسائل روز امت اسلامی،قابل طرح باشد را در دانشگاه مذاهب اسلامی به صورت کارگاه ها و یا سلسله نشست های تخصصی، برگزار نماییم.

در ادامه این جلسه ، حجت الاسلام و المسلمین دکتر میرزایی با بیان این که سهم جهموری اسلامی در ادبیات جهان ناقص و نا ملموس است ، گفت باید در جریان آکادمیک جهان در هر حوزه و مقیاسی حرفی برای گفتن داشته باشیم.

وی افزود قرآن کریم می خواهد فراتر از تجربه گرابی انسان ، انسان را تجربه گرا کند. قرآن باید به نقش مرجعیتش در برنامه ریزی فرهنگی، اقتصادی و... برگردد .

عضو هیات علمی جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: جامعه جهانی اسلامی به یک قانون اساسی نیاز دارد که از دل قران بیرون آمده باشد.

دکتر میرزایی گفت: فقدان گفتمان قرآنی – انسانی از مشکلات پیش روی ما است ، امام خمینی «ره» در عصر پسا مذاهب توانست انقلاب اسلامی را تاسیس نماید، بنا براین باید در بحث تقریب نگاه پسا مذاهبی داشت، همانطور که اهل بیت (ع) به مسائل اسلامی نگاه مذهبی نداشتند.

وی گفت «امت» باید مرجع وحدت و تقریب مذهبی شود و قرآن باید ابر سیستم تفکر جهان اسلام شود.

عضو هیات علمی جامعه المصطفی العالمیه با بیان این که امروز به عناصر فرا مذهبی وحدت بخش توجهی نداریم افزود باید با رویکرد تمدنی و اصلاح گری و توسعه و پیشرفت جهان اسلام ، در پروژه تقریب تجدید نظر کرد و نقش قرآن و مرجعیت قرآن در الگوی برتر وحدت جهان اسلام را مد نظر داشت.

جدیدترین اخبار