• با شرکت 1100 داوطلب؛ آزمون اختصاصی دانشگاه مذاهب اسلامی(ویژه طلاب شیعه و اهل سنت) 31 خرداد در 8 استان برگزار می شود
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه مذاهب اسلامی و چند مرکز علمی و دانشگاهی هند
  • دکتر مختاری در کنفرانس بین المللی "بزرگداشت تنوع در جهان اسلام"در دهلی: "دگر پذیری" ضرورت امروز برای رسیدن به وحدت و همدلی/ دانشگاه مذاهب اسلامی در ایران نمونه عینی، علمی و عملی دگر پذیری تنوع در باورها و مذاهب است
  • نشست علمی «تمدن نوین اسلامی در آیینه تقریب با تاکید بر اندیشه های مقام معظم رهبری(مدظله العالی)»/ 29 خردادماه برگزار می شود
  • آغاز امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 واحد زاهدان

دیدار نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1397-10-11 | تعداد بازید :568

به گزارش روابط عمومی واحد سنندج، مهندس سیداحسن علوی نایب رئیس کمیسیون عمران و عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، امروز دوشنبه 10 دیماه با حضور در محل دانشگاه مذاهب اسلامی، با دکتر مختاری ریاست دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که دکتر مرتضی خسروپناه رئیس واحد سنندج دانشگاه نیز حضور داشت، مهندس علوی ضمن ابراز خوشنودی از دیدار و آشنایی با ریاست و مجموعه دانشگاه مذاهب اسلامی، دانشگاه را نمونه عملی و عینی تقریب و وحدت مذاهب اسلامی در جمهوری اسلامی و در منطقه دانست.

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، تحصیل تعداد زیادی از دانشجویان و طلاب اهل سنت ایرانی وخارجی در دانشگاه مذاهب اسلامی را نمونه ای از عزم جمهوری اسلامی در موضوع وحدت و تقریب امت اسلامی دانست و دانشگاه را در خط مقدم مقابله با افراط گرایی در منطقه دانست.

علوی همچنین پیشنهاد داد تا اعضای فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی با ریاست و مجموعه دانشگاه مذاهب اسلامی جهت آشنایی با اهداف، وظایف و دستاوردهای دانشگاه دیدار داشته باشند.

وی بر تقویت و توسعه دانشگاه از طریق افزایش بودجه و کمک مجلس شورای اسلامی تأکید نمود.

در این دیدار، دکتر مختاری ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی نیز ضمن تشکر از حضور مهندس علوی در دانشگاه، بر ارتباط مستمر و مؤثر دانشگاه مذاهب اسلامی و مجلس شورای اسلامی تأکید نمود.

ایشان با اشاره به سفرهای خود به کشورهای مختلف جهت پیگیری و تحقق اهداف دانشگاه مذاهب اسلامی، حمایت و استقبال مسئولین، علما و سیاسیون آن کشورها از دانشگاه را بی نظیر و کم سابقه و نشانه میل و علاقه وافر به موضوع وحدت و تقریب و اهداف دانشگاه در آن کشورها دانست.

دکتر مختاری در پایان با اشاره به جایگاه دانشگاه مذاهب اسلامی در ایران و جهان اسلام، بر نقش دانشگاه دربرقراری امنیت از طریق مقابله علمی و آموزشی با افراط گرایی در منطقه تأکید نمود و آن را افتخاری بزرگ برای دانشگاه دانست.