• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی

آقای علیرضا نخعی مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان و هیئت همراه از دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان دیدار کردند.

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-10-02 | تعداد بازید :640

در این دیدار آقای نخعی با اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه مذاهب اسلامی در استان گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی در تربیت مدیرانی لایق و دلسوز برای آینده ایران اسلامی نقش ویژه ای ایفا می کند . وی همچنین خاطر نشان کرد: شناخت هر چه بیشتر این دانشگاه علی الخصوص برای دانش آموزان در تبیین جایگاه مهم آن در جامعه بسیار موثر است.

دکتر زرین پور سرپرست دانشگاه نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حسن نظر مسئولین آموزش و پرورش به دانشگاه مذاهب اسلامی بر افزایش همکاری بیشتر بین دو نهاد تاکید کرد.

شایان ذکر است در امتداد این دیدار، جلسه ای  توجیهی برای برخی از دانش آموزان نخبه شهرستان زاهدان با ایراد سخنرانی یکی از اساتید واحد، حجت الاسلام میر زاده به منظور آشنایی با رسالت دانشگاه در امر تقریب مذاهب اسلامی برگزار گردید.