• برگزاری ششمین جلسه کمیته علمی همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها درحوزه علوم انسانی-اسلامی»
  • در نشست نقد و بررسی کتاب «درآمدی بر شناخت نسخه‌های نهج‌البلاغه» مطرح شد: اهمیت ردگیری جغرافیایی نسخه‌های خطی نهج‌البلاغه
  • برگزاری پیش نشست "اولین همایش آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزه علوم انسانی-اسلامی" در دانشگاه قم
  • آغاز امتحانات پایان نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 واحد زاهدان
  • امضای تفاهم نامه همکاری بین سازمان اسناد و کتابخانه ملی و دانشگاه مذاهب اسلامی

مراسم بزرگداشت روز دانشجو در واحد خواهران دانشگاه برگزار شد

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1397-09-18 | تعداد بازید :376

به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو در تاریخ چهارشنبه مورخ ۹۷/۹/۱۴  مراسم گرامیداشت این روز در نمازخانه ساختمان واحد خواهران به همت انجمن علمی زبان و ادبیات عرب و امور دانشجویی _ فرهنگی خواهران برگزار گردید.

در این برنامه که با حضور دانشجویان پرشور و چشمگیر همراه بود پس از تلاوت کلام الله مجید، سرکار خانم دکتر عربی از اعضای هیات علمی دانشگاه مذاهب اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی ضمن تبریک این روز بزرگ و فرخنده به دانشجویان؛ علت و تاریخچه مختصری از نامگذاری این روز به نام " روز دانشجو" را شرح و توضیح داد و به نقش مهم و خطیر دانشجویان در سرنوشت خود و جامعه اشاره کرد و گفت: دانشجویان با پیروی از مکتب عالیقدر اسلام و قرآن کریم و خط امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری که جبهه و هدف آنان همگی ضد استبدادی و ضد استکباری بوده و هست در عرصه های مختلف به موفقیت رسیدند.

خانم دکتر عربی بیان داشت: یک دانشجوی موفق و با انگیزه باید فرصت را در دانشگاه و جامعه مغتنم شمرده و با کسب علم و دانش و مهارتهای لازم آینده خود و کشور عزیزمان را شکوفا می کند.

در ادامه برنامه سرکار خانم دکتر دانش پور نماینده ریاست دانشگاه در امور خواهران دانشگاه نیز ضمن تبریک  این روز بزرگ و مبارک به دانشجویان گرامی به بیان توصیه هایی به دانشجویان پرداخت.

در پایان این مراسم از دانشجویان مشتاق و داوطلب در میزگرد مشاعره، هدایای به رسم یادبود تقدیم گردید.