• آیت الله صفایی بوشهری: زیرساخت‌های ایجاد دانشگاه مذاهب اسلامی در بوشهر فراهم شده است/ان شاء الله دانشگاه مذاهب اسلامی استان بوشهر قطب علمی در جنوب کشور باشد/وحدت بر اساس ولایت و معرفت از نعمت‌های انقلاب اسلامی است
  • دکتر مختاری در دیدار با مسئولان استان بوشهر: امید می‌رود دانشگاه مذاهب اسلامی استان بوشهر قطب مهم و برجسته علمی کشور شود/ این دانشگاه از ابتکارات و یادگارهای مهم و برجسته مقام معظم رهبری است/قدردانی از حمایت های آیت‌الله صفایی بوشهری و استاندار محترم بوشهر
  • استاندار بوشهر در نشست با مسئولان دانشگاه مذاهب اسلامی: زیرساخت‌های دانشگاه مذاهب اسلامی در بوشهر تقویت می‌شود/استان بوشهر پایگاه وحدت آفرین علمای مذاهب اسلامی است
  • انتصاب "سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بوشهر" با حضور نماینده محترم ولی فقیه و استاندار بوشهر
  • نخستین نشست «شورای تدوین و تعیین راهبردهای تولید آثار و متون پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی» برگزار شد
نشست صمیمی سرپرست واحد زاهدان با دانشجویان وروری ۹۷

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-28 | تعداد بازید :1053

دکتر زرین پور در این نشست با یادآوری رسالت دانشجویی که بر عهده دانشجویان است، بر استفاده حداکثری از ظرفیت های مادی و معنوی دانشگاه در جهت غنی ساختن فرهنگ عمومی جامعه تاکید کرد.
وی با اشاره به آموزه های قرآنی گفت: فرایند آموزش از بدو تولد انسان شروع و تا پایان عمر او ادامه دارد.
این حافظ قرآن کریم به آیه ۷۸ سوره نحل اشاره کرد و ادامه داد: درست است که در بدو تولد علم را به ما نمی دهند، اما لوازم علم آموزی را خداوند در اختیار انسان قرار داده است.
سرپرست واحد زاهدان با ارائه تعاریف مختلف از سواد، گفت: سواد این است که از آموخته های خود جهت ارتقاء زندگی فردی استفاده نمائیم.
وی با تشریح علل حضور دانشجو در فضای علمی، به دغدغه هایی که یک انسان با فرهنگ باید داشته باشد اشاره کرده و گفت: صبر و پایمردی در راه کسب علم و دانش، تکامل و توازن در علوم و آگاهی ها و اخلاق از لوازم تبدیل شدن به یک انسان فرهنگی است.
دکتر زرین پور با توصیه دانشجویان به اخلاق و ادب در خانواده، دانشگاه و اجتماع، اولویت دانشگاه مذاهب اسلامی را پرورش اخلاق دانشجو دانست.
گفتنی است در این دیدار ضمن تبیین آئین نامه های آموزشی، دانشجویی و انضباطی به پرسش های دانشجویان جواب داده شد.

جدیدترین اخبار