• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
نشست صمیمی سرپرست واحد زاهدان با دانشجویان وروری ۹۷

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-28 | تعداد بازید :755

دکتر زرین پور در این نشست با یادآوری رسالت دانشجویی که بر عهده دانشجویان است، بر استفاده حداکثری از ظرفیت های مادی و معنوی دانشگاه در جهت غنی ساختن فرهنگ عمومی جامعه تاکید کرد.
وی با اشاره به آموزه های قرآنی گفت: فرایند آموزش از بدو تولد انسان شروع و تا پایان عمر او ادامه دارد.
این حافظ قرآن کریم به آیه ۷۸ سوره نحل اشاره کرد و ادامه داد: درست است که در بدو تولد علم را به ما نمی دهند، اما لوازم علم آموزی را خداوند در اختیار انسان قرار داده است.
سرپرست واحد زاهدان با ارائه تعاریف مختلف از سواد، گفت: سواد این است که از آموخته های خود جهت ارتقاء زندگی فردی استفاده نمائیم.
وی با تشریح علل حضور دانشجو در فضای علمی، به دغدغه هایی که یک انسان با فرهنگ باید داشته باشد اشاره کرده و گفت: صبر و پایمردی در راه کسب علم و دانش، تکامل و توازن در علوم و آگاهی ها و اخلاق از لوازم تبدیل شدن به یک انسان فرهنگی است.
دکتر زرین پور با توصیه دانشجویان به اخلاق و ادب در خانواده، دانشگاه و اجتماع، اولویت دانشگاه مذاهب اسلامی را پرورش اخلاق دانشجو دانست.
گفتنی است در این دیدار ضمن تبیین آئین نامه های آموزشی، دانشجویی و انضباطی به پرسش های دانشجویان جواب داده شد.