• اطلاعیه مهم/جزئیات، مدارک مورد نیاز و زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان "مقطع کارشناسی" سال تحصیلی 99-98 دانشگاه مذاهب اسلامی
  • مصاحبه علمی با پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی طلاب در دانشگاه مذاهب اسلامی واحد زاهدان با حضور مسئولین و اعضای هیئت علمی دانشگاه
  • مصاحبه علمی با پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون اختصاصی طلاب در دانشگاه مذاهب اسلامی واحدبندرعباس باحضور دکتراجداد ودکتر خلفی از دانشگاه مذاهب اسلامی 98/6/23-24
  • دیدار دکتر مختاری با رئیس و اعضای شورای ایدئولوژی اسلامی پاکستان و تقدیر از فعالیت های تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی
  • در دیدار دکتر مختاری با نایب رئیس جماعت اسلامی پاکستان"عنوان شد: دعوت رسمی از "لیاقت بلوچ" جهت حضور در کنفراس وحدت از طر‌ف آیت الله اراکی
نشست صمیمی سرپرست واحد زاهدان با دانشجویان وروری ۹۷

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-28 | تعداد بازید :1225

دکتر زرین پور در این نشست با یادآوری رسالت دانشجویی که بر عهده دانشجویان است، بر استفاده حداکثری از ظرفیت های مادی و معنوی دانشگاه در جهت غنی ساختن فرهنگ عمومی جامعه تاکید کرد.
وی با اشاره به آموزه های قرآنی گفت: فرایند آموزش از بدو تولد انسان شروع و تا پایان عمر او ادامه دارد.
این حافظ قرآن کریم به آیه ۷۸ سوره نحل اشاره کرد و ادامه داد: درست است که در بدو تولد علم را به ما نمی دهند، اما لوازم علم آموزی را خداوند در اختیار انسان قرار داده است.
سرپرست واحد زاهدان با ارائه تعاریف مختلف از سواد، گفت: سواد این است که از آموخته های خود جهت ارتقاء زندگی فردی استفاده نمائیم.
وی با تشریح علل حضور دانشجو در فضای علمی، به دغدغه هایی که یک انسان با فرهنگ باید داشته باشد اشاره کرده و گفت: صبر و پایمردی در راه کسب علم و دانش، تکامل و توازن در علوم و آگاهی ها و اخلاق از لوازم تبدیل شدن به یک انسان فرهنگی است.
دکتر زرین پور با توصیه دانشجویان به اخلاق و ادب در خانواده، دانشگاه و اجتماع، اولویت دانشگاه مذاهب اسلامی را پرورش اخلاق دانشجو دانست.
گفتنی است در این دیدار ضمن تبیین آئین نامه های آموزشی، دانشجویی و انضباطی به پرسش های دانشجویان جواب داده شد.