• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
ذائقه همزیستی مسالمت آمیز و رواداری از قدیم در بین مردم سیستان و بلوچستان با عنوان "میار" وجود داشته است.

دیدار مولوی نذیر احمد سلامی و دکتر زرین پور با مدیر کل میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-26 | تعداد بازید :530

دکتر زرین پور در این دیدار با اشاره به وجود فرهنگ "میار" به ذائقه همزیستی و رواداری مردم در خطه سیستان و بلوچستان اشاره کرده و گفت: آموزه های متعالی اسلام موید این فرهنگ بوده و دانشگاه مذاهب اسلامی نیز در جهت تحکیم فرهنگ همزیستی مسالمت آمیز پیروان مذاهب حرکت می کند.
دکتر جلال زایی مدیر کل میراث فرهنگی استان نیز در این نشست با برشمردن اهمیت گردشگری، از دانشگاه مذاهب اسلامی به عنوان یکی از مقاصد گردشگری مذهبی نام برد.
گفتنی است در این دیدار که مولوی نذیر احمد سلامی نیز حضور داشت، دو طرف در خصوص مسائلی چون ایجاد نمادهای فرهنگی مشترک در دانشگاه، برگزاری همایش های مشترک، معرفی آثار فرهنگی تقریبی و مطالعات و آموزش به توافق رسیدند.