• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
وحدت و دگر پذیری اصلی ترین مفهوم ظهور دانشگاه مذاهب اسلامی است

حضور دکتر زرین پور سرپرست واحد زاهدان در برنامه مهر ماندگار شبکه استانی هامون

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-19 | تعداد بازید :672

سرپرست واحد زاهدان دانشگاه با حضور در برنامه مهر ماندگار شبکه استانی هامون گفت: هدف اصلی دانشگاه مذاهب اسلامی، گسترش بایسته های دگر پذیری در بعد فردی و اجتماعی است.
دکتر زرین پور ادامه داد این دانشگاه با ارائه درس فقه مقارن به دنبال ایجاد درک صحیح از قرائت های مختلف مذهبی است.
وی با اشاره به تدریس فقه حنفی در دانشگاه گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی اولین دانشگاهی در سطح کشور است که کرسی تدریس فقه حنفی را ایجاد کرده و به دنبال معرفی ظرفیت این فقه در قانون گذاری می باشد.
دکتر زرین پور با اشاره به برنامه های در پیش روی دانشگاه در زاهدان، حضور در بین مردم را مهم شمرده وگفت: دانشگاه مذاهب اسلامی ارتباط دو سویه خود با حوزه های علمیه شیعه و اهل سنت و نیز با کنشگران فرهنگی را تعمیق و از کمک و تجربه آنها استفاده خواهد کرد.
سرپرست واحد زاهدان همچنین به نحوه پذیرش دانشجو در دانشگاه و طرح های توسعه عمرانی و فرهنگی دانشگاه اشاره کرد.
گفتنی است برنامه مهر ماندگار به معرفی دستاوردهای ۴۰ ساله نظام جمهوری اسلامی ایران در استان سیستان و بلوچستان می پردازد.