• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
دیدار مولوی نذیر احمد سلامی با مسئول ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاههای زاهدان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-15 | تعداد بازید :515

دانشگاه مذاهب اسلامی یکی از اهداف بلند انقلاب اسلامی بوده است.

مولوی نذیز احمد سلامی در دیدار با مسئول ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاههای زاهدان با اشاره به تدبیر و پیشنهاد مقام معظم رهبری برای تاسیس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: این دانشگاه از اهمیتی به مراتب بالاتر از برخی همایش ها و کنفرانس ها در زمینه وحدت اسلامی برخوردار است.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تبلیغات سوء و فضای بد رسانه ای علیه جمهوری اسلامی ایران، خواستار توجه بیشتر مسئولین به این دانشگاه شد.