• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
دیدار سرپرست واحد زاهدان با مسئول ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاههای زاهدان

شعبه زاهدان | تاریخ خبر : 1397-08-15 | تعداد بازید :434

سرهنگ کیخا در این دیدار با اشاره به غفلت نهادهای استان در حمایت از دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: حمایت ویژه از این دانشگاه منشا تحولات زیادی در مسائل فرهنگی و اجتماعی استان است. وی همچنین خاطر نشان کرد: حضور سرپرست واحد در جلسات متعدد استان و تبیین جایگاه مهم این دانشگاه بسیار موثر است.
دکتر زرین پور نیز در این دیدار با اشاره تهدیدهای مختلف استان، به تبیین نقش مهم تقریب مذاهب اسلامی در رفع این تهدیدها پرداخت. وی در ادامه گفت: هرکدام از فارغ التحصیلان این دانشگاه می توانند یک فرمانده تقریبی باشند. وی همچنین به تقویت بعد علمی بسیج تاکید کرد. دکتر زرین پور آمادگی دانشگاه را برای همکاری های مشترک با بسیج دانشجویی اعلام کرد.