• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس

پیام تسلیت دکتر مختاری به سفیر اندونزی در پی سقوط هواپیمای مسافربری در این کشور

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-08-13 | تعداد بازید :542

ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در پیامی به "دکتر اوکتاوینو علیم‌ الدین" سفیر محترم اندونزی در ایران سانحه تلخ سقوط هواپیمای مسافربری را که منجر به کشته شدن تعدادی از شهروندان اندونزی گردید، تسلیت گفت.

دکتر مختاری در این پیام مراتب تسلیت و همدردی، مسوولان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه مذاهب را به سفیر اندونزی ابلاغ و برای درگذشتگان این سانحه رحمت الهی و برای ملت عزیز اندونزی صبر و سلامتی آرزو کردند.

در این پیام همچنین به رابطه عمیق دو کشور مسلمان ایران و اندونزی و همچنین ارتباطات دانشگاه مذاهب اسلامی با دانشگاه های اندونزی تاکید داشتند و ابراز امیدواری کردند که این روابط بیش از پیش گسترش یابد و تعمیق پیدا کند.