• دکتر مختاری ریاست دانشگاه: اعتبار آکادمیک یک دانشگاه به کتب، مجلات علمی، انتشارات و کارهای پژوهشی است/ معاون جدید پژوهشی: ارتقاء جایگاه پژوهشی دانشگاه از مهم ترین دغدغه های اینجانب است
  • برپایی ایستگاه صلواتی در شب نیمه شعبان .. دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس
  • رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در همایش بین‎المللی دکترین مهدویت: "لزوم برگزاری نشست‌های علمی مهدویت در دانشگاه‌ها برای آشنایی نسل جوان"
  • اطلاعیه مهم/ تغییر زمان برگزاری و تمدید ثبت نام در "آزمون جذب اختصاصی طلاب" در دانشگاه مذاهب اسلامی
  • برگزاری جلسه مهدویت محور وحدت اسلامی (تقریب مذاهب ) همراه با تحلیل فیلم در دانشگاه مذاهب اسلامی بندرعباس

یازدهمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه اول آبان ماه با بررسی 5 طرح پژوهشی برگزار شد

اخبار داخلی | تاریخ خبر : 1397-08-02 | تعداد بازید :689

یازدهمین جلسه شورای پژوهشی دانشگاه در تاریخ اول آبان ماه، با حضور اکثر اعضا در دفتر معاونت پژوهشی و فناوری برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور دکتر ابراهیمیان؛ معاون پژوهشی، دکتر باقری؛ معاون فرهنگی و دانشجویی، دکتر جهانگیری؛ مدیرکل دفتر همکاریهای علمی بین المللی و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار شد 5 طرح پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین به مناسبت بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروز انقلاب اسلامی، مقرر گردید از اعضای هیات علمی دانشگاه جهت همکاری و مشارکت در طرح تدوین اثری با عنوان «انقلاب اسلامی و تقریب مذاهب از دیدگام امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری«مد ظله العالی» دعوت به عمل آید.