• دکتر مختاری در نشست "اتحادیه دانشگاهیان کنفرانس وحدت": مقاومت فلسطینی با احیای اندیشه دینی هم‌سویی دارد/ امام خمینی(ره) بزرگترین احیاگر تفکر دینی
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته علمی دومین همایش ملی «آسیب شناسی پایان نامه ها و رساله ها در حوزۀ علوم انسانی اسلامی»
  • بیانیه پایانی "کمیسیون اندیشمندان دانشگاهی" سی و سومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی
  • معاون پژوهش دانشگاه مذاهب اسلامی: نقش زنان در بدنه نخبگانی وحدت اسلامی باید تقویت و پر رنگ شود
  • برگزاری اولین آزمون سطح یک ویژه دانشجویان جذب اختصاصی

موفقیت دانشجوی دانشگاه مذاهب اسلامی در مسابقات قرآن و عترت دانشجویی کشور

اخبار دانشجویی | تاریخ خبر : 1397-07-11 | تعداد بازید :1388

"خانم زهرا حسین پور" دانشجوی دکتری فقه و حقوق دانشگاه مذاهب مقام سوم رشته ترتیل سی و سومین دوره مسابقات قرآن دانشجویی کشور به دست آورد.
وی به مرحله‌ی ملی این جشنواره که با حضور برگزیدگان تمام دستگاه ها و سازمان ها شامل وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه های کشور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، پیام نور و ... در مشهد مقدس برگزار خواهد شد، راه یافته است.

گفتنی است سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور ۱۶ لغایت۱۹شهریورماه در زنجان برگزار شد.

این موفقیت را به دانشجوی محترم و مجموعه بزرگ دانشگاه مذاهب اسلامی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان و تمامی دانشجویان و دست اندرکاران دانشگاه توفیقات روز افزون مسئلت می نمائیم.