• علت نامگذاری روز 16 آذرماه به عنوان "روز دانشجو"
  • جملات طلایی از رهبر معظم انقلاب درباره "دانشجو"/ به مناسبت 16 آذرماه روز دانشجو
  • دیدار سرپرست واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان
  • اردوی زیارتی قم ویژه دانشجویان پسر 14 و 15 آذرماه برگزار می‌شود
  • اردوی یک روزه قم_جمکران ویژه دانشجویان دختر 14 آذرماه برگزار می‎شود

دیدار ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی با آیات عظام بشیر نجفی و فیاض در عراق/ کار شما در این دانشگاه نوعی جهاد است/ روش مکتب ما مواجهه اخلاقی و عدم تندروی است

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-06-01 | تعداد بازید :1039
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در ادامه دیدارهای خود با مراجع، علما و شخصیت های دینی و دانشگاهی عراق با حضور در بیوت حضرت آیت الله العظمی بشیرنجفی و آیت الله العظمی فیاض از مراجع عظام تقلید در نجف اشرف با ایشان دیدار و گفت وگو کرد.

آیت الله بشیر نجفی:" کار شما در (دانشگاه مذاهب اسلامی) بسیار مهم و نوعی جهاد است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دیدار ابتدا دکتر مختاری گزارشی از فعالیت های دانشگاه مذاهب اسلامی در حوزه های مختلف ارائه نمود.

ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی همچنین به تشریح اهداف تاسیس این دانشگاه در ایران به دستور رهبرمعظم انقلاب با هدف تقریب میان مذاهب اسلامی در یم فضای علمی و آکادمیک با حضور پیروان مذاهب مختلف اسلامی از ملیت های مختلف پرداخت.

آیت الله العظمی بشیر نجفی از مراجع عظام تقلید در عراق نیز پس از استماع گزارش ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی با آرزوی موفقیت برای تیم مدیریتی دانشگاه، توصیه ها و رهنمودهایی ارائه فرمودند.

آیت الله بشیر نجفی تاکید کردند:" کار شما در (دانشگاه مذاهب اسلامی) در نوع خود یک جهاد و کاری بسیار مهم و سخت است. برای تان دعا میکنم."

ایشان فرمودند: باید تعالیم و‌ معارف حقه اسلام را که سرشار از رحمت و رأفت است به نحو صحیح به دنیا معرفی و منتقل کنیم و در این راستا وظیفه شما در این دانشگاه بسیار مهم و خطیر است.

آیت الله العظمی فیاض در دیدار ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی با ایشان: روش مکتب ما مواجهه اخلاقی و عدم تندروی است

دکتر مختاری؛ ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در جریان سفر به کشور عراق با حضرت آیت الله العظمی فیاض از مراجع عظام تقلید در نجف اشرف دیدار و‌ گفت وگو کرد.

در این دیدار ابتدا ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به معرفی دانشگاه و رسالت های آن پرداخت و گزارشی از فعالیت‌های دانشگاه در عرصه مختلف ارائه نمود.

آیت الله فیاض هم در سخنانی ضمن ابراز خرسندی از نگاه و رویکرد دانشگاه مذاهب اسلامی،گفت: روش مکتب ما مواجهه اخلاقی و عدم تندروی است.