• استاندار هرمزگان در دیدار با رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی: کار دانشگاه مذاهب اسلامی را امنیت درازمدت و پایدار می دانیم/ از ساخت فضای آموزشی آبرومند برای دانشگاه مذاهب اسلامی هرمزگان حمایت می کنیم
  • نماینده جدید ولی فقیه در استان هرمزگان در دیدار با رییس دانشگاه مذاهب اسلامی: دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی سربازان اصلی جنگ در عرصه مذاهب هستند/مسئولان استان برای تبدیل دانشگاه مذاهب هرمزگان به پردیس بین المللی پای کار بیایند/امکانات سخت افزاری دانشگاه مذاهب هرمزگان باید تقویت و توسعه یابد و مناسب شأن آن باشد
  • دکتر مختاری در دیدار با نماینده جدید ولی فقیه در استان هرمزگان: کار اصلی دانشگاه مذاهب اسلامی تربیت نیروی‌های معتدل تراز انقلاب است/ انتقاد از وضعیت زیرساختی دانشگاه مذاهب اسلامی هرمزگان/ لزوم تلاش بیش از پیش مسئولان برای تبدیل واحد هرمزگان دانشگاه مذاهب به پردیس بین المللی/
  • دیدار صمیمی سرپرست واحد بندرعباس و جمعی از دانشجویان طلاب (شیعه وسنی) دانشگاه مذاهب اسلامی با نماینده جدید ولی فقیه در استان هرمزگان
  • با حضور نمایندگان دانشگاه مذاهب اسلامی و مسوولان استان کرمانشاه مقدمات راه اندازی پردیس دانشگاه در اورامانات بررسی شد

دیدار ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی با آیات عظام بشیر نجفی و فیاض در عراق/ کار شما در این دانشگاه نوعی جهاد است/ روش مکتب ما مواجهه اخلاقی و عدم تندروی است

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-06-01 | تعداد بازید :822
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در ادامه دیدارهای خود با مراجع، علما و شخصیت های دینی و دانشگاهی عراق با حضور در بیوت حضرت آیت الله العظمی بشیرنجفی و آیت الله العظمی فیاض از مراجع عظام تقلید در نجف اشرف با ایشان دیدار و گفت وگو کرد.

آیت الله بشیر نجفی:" کار شما در (دانشگاه مذاهب اسلامی) بسیار مهم و نوعی جهاد است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دیدار ابتدا دکتر مختاری گزارشی از فعالیت های دانشگاه مذاهب اسلامی در حوزه های مختلف ارائه نمود.

ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی همچنین به تشریح اهداف تاسیس این دانشگاه در ایران به دستور رهبرمعظم انقلاب با هدف تقریب میان مذاهب اسلامی در یم فضای علمی و آکادمیک با حضور پیروان مذاهب مختلف اسلامی از ملیت های مختلف پرداخت.

آیت الله العظمی بشیر نجفی از مراجع عظام تقلید در عراق نیز پس از استماع گزارش ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی با آرزوی موفقیت برای تیم مدیریتی دانشگاه، توصیه ها و رهنمودهایی ارائه فرمودند.

آیت الله بشیر نجفی تاکید کردند:" کار شما در (دانشگاه مذاهب اسلامی) در نوع خود یک جهاد و کاری بسیار مهم و سخت است. برای تان دعا میکنم."

ایشان فرمودند: باید تعالیم و‌ معارف حقه اسلام را که سرشار از رحمت و رأفت است به نحو صحیح به دنیا معرفی و منتقل کنیم و در این راستا وظیفه شما در این دانشگاه بسیار مهم و خطیر است.

آیت الله العظمی فیاض در دیدار ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی با ایشان: روش مکتب ما مواجهه اخلاقی و عدم تندروی است

دکتر مختاری؛ ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی در جریان سفر به کشور عراق با حضرت آیت الله العظمی فیاض از مراجع عظام تقلید در نجف اشرف دیدار و‌ گفت وگو کرد.

در این دیدار ابتدا ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی به معرفی دانشگاه و رسالت های آن پرداخت و گزارشی از فعالیت‌های دانشگاه در عرصه مختلف ارائه نمود.

آیت الله فیاض هم در سخنانی ضمن ابراز خرسندی از نگاه و رویکرد دانشگاه مذاهب اسلامی،گفت: روش مکتب ما مواجهه اخلاقی و عدم تندروی است.

جدیدترین اخبار