• 32- بازدید میدانی آقای دکتر مهدی جمالی فر معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی کل کشور از دانشگاه مذاهب اسلامی استان گلستان( شعبه گنبدکاووس)
  • 31- استقبال پرشور حوزویان شیعه و سنی استان گلستان از دومین آزمون ویژه طلاب دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس
  • برگزاری آزمون اختصاصی دانشگاه مذاهب اسلامی واحدبندرعباس 27شهریور 99
  • برگزاری آزمون اختصاصی پذیرش طلاب شیعه و اهل سنت در واحد زاهدان دانشگاه مذاهب اسلامی
  • به مناسبت سالگرد شهادت "شهید ماموستا شیخ‌الاسلام؛ "شهید منادی وحدت" و استاد دانشگاه مذاهب اسلامی

در دیدار هیئت دانشگاه دولتی و انستیتو بین الملل مسکو با رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی بر راه اندازی مرکز مشترک آموزش زبان تاکید شد

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-02-10 | تعداد بازید :1842

به گزارش روابط عمومی؛ در ادامه همکاری های مشترک علمی، پژوهشی و آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با دانشگاه های روسیه روز گذشته(یکشنبه 10 اردیبهشت ماه) معاون بین الملل دانشگاه دولتی  سیچینوای روسیه و رئیس انستیتو بین الملل مسکو با ریاست و معاونین دانشگاه مذاهب اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار دکتر مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی ضمن خوشامدگویی به دکتر الگ گلازاچف؛ معاون بین الملل دانشگاه دولتی سیچینوای روسیه و دکتر حلیم حانا؛ رئیس انستیتو بین الملل مسکو بابت حضور و ابراز خرسندی از پیگیری همکاری‌های علمی دانشگاه های مذاهب اسلامی و دانشگاه های روسیه بر اجرایی شدن تفاهم نامه ها تاکید کرد.

وی همچنین راه اندازی مرکز مشترک زبان را از جمله راهکارهای تداوم همکاری‌ها عنوان کرد و گفت:در زمینه زبان آموزی و آموزش زبان فارسی به دانشجویان دانشگاه های روسیه و هچنین آموزش زبان روسی به دانشجویان ایرانی شاغل در روسیه می‌توانیم همکاری‌های خوبی داشته باشیم.

دکتر مختاری همچنین برگزاری کنفرانس های مشترک در مسکو و تهران در موضوعات مشترک را از دیگر محورهای همکاری عنوان کرد و برتشکیل کمیته پیگیری اجرای تفاهم نامه های همکاری تاکید کرد.

معاون بین الملل دانشگاه دولتی روسیه نیز با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه مذاهب اسلامی و آغاز همکاریهای مشترک با تاکید ریاست محترم دانشگاه مذاهب اسلامی، گفت: این دانشگاه از قدیمی‌ترین دانشگاه ها در روسیه بوده و از نظر اعتبار جزو دانشگاه های سطح یک در رشته پزشکی است. در حال حاضر ۱۶ هزار دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند که ۲۲۰۰ دانشجو از ۸۰ کشور دنیا هستند.

دکتر الگ گلازاچف بیان داشت: ما با 100 کشور و 100 دانشگاه دنیا ارتباط داریم و افزایش رابطه با کشورهای دوست از جمله ایران جزو سیاست‌های ماست.

وی پیشنهاد دانشگاه مذاهب اسلامی مبنی بر راه اندازی مرکز مشترک زبان را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: در زمینه زبان آموزی می‌توانیم همکاری‌های خوبی داشته باشیم لذا از پیشنهاد تشکیل مرکز زبان مشترک استقبال می‌کنیم که می‌تواند برای هر دو کشور و دانشگاه مفید باشد هم اکنون در دانشگاه ما ۲۳۰۰ دانشجوی ایرانی تحصیل می‌کنند که بیشتر با زبان انگلیسی تحصیل می‌کنند در حالی که اگر با زبان روسی یاد بگیرند بهتر است.

در پایان این دیدار هدایای ریاست دانشگاه دولتی سیچینوای روسیه و رئیس انستیتو بین الملل مسکو به دکتر مختاری اهدا گردید و تندیس یادبود دانشگاه مذاهب اسلامی نیز به هیئت روسی اهدا شد.