• معاون پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی تشریح کرد: چرایی ضرورت اسلامی‌سازی علوم انسانی/ دلایل ناکارآمدی پایان‌نامه‌ها
  • آغاز ثبت نام در مسابقه بزرگ کتابخوانی مجازی ویژه دانشجویان کشور/ جزئیات ثبت نام
  • 26- نشست نخبگانی " بررسی جنایات آمریکا علیه مردم ایران با محوریت ترور سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی" برگزار شد.
  • مهمترین راهبردهای تدوین آثار پژوهشی دانشگاه مذاهب اسلامی با تأکید ‌ویژه بر نگارش پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها‌ اعلام شد
  • دیدار مسئولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان از واحد زاهدان

مراسم توديع و معارفه سرپرست واحدسنندج دانشگاه مذاهب اسلامي با حضور معاون توسعه و پشتيباني دانشگاه

شعبه سنندج | تاریخ خبر : 1397-02-01 | تعداد بازید :1425

مراسم توديع و معارفه سرپرست واحدسنندج دانشگاه مذاهب اسلامي با حضور جناب آقاي دكتر گلرو معاون توسعه و پشتيباني و مديريت منابع دانشگاه،جناب آقای مروی مدیرکل حوزه ریاست، جناب آقاي دكتر كردستاني نماینده ریاست دانشگاه در امور شعب و جمعی از مسئولین استانی و پرسنل واحد سنندج برگزار گردید.

در این مراسم دكتر گلرو معاون توسعه و پشتيباني و مديريت منابع دانشگاه از تلاش ها و زحمات سیدکامران فتح اللهی سرپرست سابق واحد سنندج تقدیر و تشکر و برای دکتر مرتضی خسروپناه سرپرست جدید واحد سنندج آرزوی موفقیت نمود.

معاون توسعه و پشتيباني و مديريت منابع دانشگاه از سرپرست جدید واحد سنندج خواست تا با بهره گیری از تمام ظرفیت های موجود در راستای تحقق و پیشبرد اهداف دانشگاه بیش از پیش تلاش و جد نماید.

در پایان، دكتر گلرو معاون توسعه و پشتيباني و مديريت منابع دانشگاه، حکم دکتر مرتضی خسروپناه سرپرست جدید واحد سنندج که از سوی ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر مختاری امضاء شده بود را به وی ابلاغ نمود.