• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان

سمینار بین المللی «شاخص های تمدن نوین اسلامی» با حضور شخصیت های برجسته علمی از دانشگاه های اندونزی 26 فروردین در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می شود

دانشگاه | تاریخ خبر : 1397-01-21 | تعداد بازید :2437
برگزاری سه سمینار بین المللی با موضوع «تمدن نوین اسلامی» و تعاملات علمی و فرهنگی ایران و اندونزی

برگزاری سه سمینار بین المللی در دانشگاه مذاهب اسلامی در تهران، در دانشگاه لرستان ،و دانشگاه کردستان با حضور شخصیت های علمی از اندونزی.

سمینار بین المللی« شاخص های تمدن نوین اسلامی» با حضور شخصیت های برجسته علمی از دانشگاه های اندونزی روز یکشنبه 26 فروردین ماه 97 در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ به همت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه مذاهب اسلامی، سمینار بین المللی« شاخص های تمدن نوین اسلامی» با حضور شخصیت های برجسته علمی از دانشگاه های اندونزی و ایران روز یکشنبه 26 فروردین ماه 97 از ساعت 10 الی 13 ، در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می شود.

در این سمینار علاوه بر سخنرانی «دکتر محمد حسین مختاری»؛ ریاست دانشگاه مذاهب اسلامی و دو نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه، «پروفسور رملی» ریاست دانشکده حقوق و شریعت دانشگاه رادن فتح اندونزی، «پروفسور رسان روسلی» رئیس دانشکده روانشناسی دانشگاه اسلامی پلمبنگ اندونزی و «دکتر نور هدی» رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه سوماترای جنوبی، مقالات خود را ارائه خواهند کرد.

همچینین با برنامه ریزی های معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه مذاهب اسلامی سمینار بین المللی «تعاملات علمی و فرهنگی در روابط ایران و اندونزی» در تاریخ 28 فروردین ماه در دانشگاه لرستان و سمینار بین المللی« آینده جهان در بستر تمدن نوین اسلامی» با تاکید بر ظرفیت های ایران و اندونزی» در تاریخ 29 فروردین ماه 97 در دانشگاه کردستان برگزار می گردد.

لازم به ذکر است هیأت 10 نفره ای از استادان و روسای دانشگاه های اندونزی که به منظور عملیاتی نمودن تفاهم نامه های همکاری میان دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشگاه جامع اسلامی رادن فتح اندونزی به ایران سفر کرده اند، به مدت یک هفته مهمان دانشگاه مذاهب اسلامی بوده و ضمن شرکت و سخنرانی در سمینارهای علمی، از مراکز علمی و فرهنگی در استان های تهران ، قم، لرستان و کردستان بازدید خواهند نمود.

مکان برگزاری سمینار در تهران. خ فلسطین جنوبی. خ شهید روانمهر پلاک 3 دانشگاه مذاهب اسلامی