• با حفظ رویکرد دانشی و پژوهشی بدنبال کنشگری فرهنگی در عرصه تقریب هستیم/ تقریب بین مذاهب اسلامی بنا به شرع و عقل یک معروف و خیر عظیم است
  • آماده تجربه نگاری دانشی و بسط دانشی مدیریت تقریب مذاهب هستیم / کسانی که فکر می کنند بدون سرمایه گذاری در حوزه تقریب می توانند در مسیر تمدن سازی گام بردارند سخت در اشتباه هستند
  • مساله تقریب و وحدت اصلی ترین مساله تبلیغ رو به افق تمدن سازی نوین اسلامی است / دانشگاه مذاهب اسلامی آماده همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی است.
  • باید مظاهر و نمادهای فرهنگی و هنری تمدن اسلامی را احیا کنیم / در ترویج تفکر و فرهنگ تقریب جای فعالیت های هنری_رسانه ای خالی است.
  • نشست تخصصی معاون آموزشی دانشگاه مذاهب اسلامی با مدیر مرکز اسلامی استان گلستان

برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع حدود واختیارات رهبری

شعبه بندرعباس | تاریخ خبر : 1397-01-20 | تعداد بازید :2273

کرسی آزاد اندیشی  با حضور حجت الااسلام والمسلمین آقای دکتر عبادی زاده ،استاد و رییس حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان ،برگزار شد .در این کرسی بحثو گفتگو میان دو گروه مخالف وموافق از دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی واحد بندرعباس و طلاب خواهر حوزه علمیه خواهران استان،با عنوان حدود واختیارات رهبری ،صورت گرفت . که در انتها توانستند با دلایل و ارایه مطالب منطقی وعلمی تبادل نظر و گفتگو نمایند .